Home / Regio’s / Midden-Holland & Haagse regio

Midden-Holland & Haagse regio

Zuid-Holland werkt met vier regio’s

Om ervoor te zorgen dat ondernemers en gemeenten investeren in zaken die in de toekomst essentieel zijn voor ondernemers, is het volgens provincie Zuid-Holland belangrijk dat ondernemers zich organiseren. De ervaring leert dat activiteiten beter, om niet te zeggen alléén, van de grond komen als op het bedrijventerrein een samenwerking actief is. De provincie focust op een degelijke basis: het behouden en verhogen van de organisatiegraad op bedrijventerreinen om zo verduurzamingsprojecten aan te jagen.

Onze regionale experts worden in provincie Zuid-Holland ambassadeurs genoemd. De ambassadeurs (of experts) leveren maatwerk. Ze onderzoeken voor welke opgaven bedrijventerreinen staan en hoe toegewerkt kan worden naar een gezamenlijke aanpak daarvan.

De provincie is opgedeeld in vier regio’s: Midden-Holland & Haagse regio, Drechtsteden & Zuid-Holland-Zuid, Holland-Rijnland en de Rotterdamse regio.

Midden-Holland & Haagse regio bestaat uit de volgende gemeenten: Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland, Zoetermeer, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas.

Onze expert in Midden-Holland & Haagse regio:

Boyd Bartels

“Als ambassadeur verspreid ik het blije woord der collectiviteit. Daar waar nodig ondersteun ik ondernemers bij het vormen en aanjagen van hun collectief, zodat zij samen kunnen werken aan een toekomstbestendig bedrijventerrein. Dat kan zijn door te inspireren met goede voorbeelden, mee te bouwen aan een organisatie of te ondersteunen bij een subsidieaanvraag. Allemaal met het doel om de organisatiegraad te versterken.”

Contact met Boyd

Praktische informatie

Beschikbare laadfaciliteiten:

Bekijk de laadfaciliteiten op de NAL-kaart

Provincie Zuid-Holland:

Provinciaal beleid:
Ruimte voor ondernemen (incl. subsidieregelingen voor verduurzaming)
Verduurzamen bedrijventerreinen
De ambassadeursaanpak van provincie Zuid-Holland

Contact:
Max Beije, mg.beije@pzh.nl
Leontien Cenin, l.cenin@pzh.nl

Gemeenten in Midden-Holland & Haagse regio:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland, Zoetermeer, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen, Zuidplas

Op de hoogte blijven van nieuws, tips en evenementen?

Schrijf je in en ontvang elke twee maanden onze nieuwsbrief.