Webinars PVB Nederland

20-06-23

4. Hoe ziet samenwerken eruit?

13 juni 2023

Hoe ziet samenwerken er eigenlijk uit? Deze editie nemen we enkele verschillende organisatievormen onder de loep. Denk aan een BIZ of een ESCO. Ons doel is dat je na dit webinar een beter idee hebt van welke vorm het beste werkt op jouw bedrijventerrein.

De presentaties:
De chat:

Bekijk hier de chat

Kijk het webinar hier terug:

3. Energiesystemen op bedrijventerreinen

16 februari 2023

Tijdens dit webinar gingen we in op energiesystemen, en nog specifieker op het onderzoek met als titel “Handreiking slimme energiesystemen”. We hadden het over de voor bedrijventerreinen relevante aspecten van het onderzoek over stroomnetten en we lieten uiteraard weer goede voorbeelden zien.

De presentaties:

Download hier de volledige presentatie

Kijk het webinar hier terug:

2. Collectieve warmte en koude op bedrijventerreinen

29 november 2022

Het thema van dit webinar was collectieve warmte en koude op bedrijventerreinen. Tijdens dit webinar gingen we in op de kansen en belemmeringen die komen kijken bij collectieve warmte en koude op bedrijventerreinen en bespraken we goede voorbeelden.

De presentaties:
Kijk het webinar hier terug:

1. Nut en noodzaak van samenwerking op bedrijventerreinen

28 juni 2022

De webinarreeks start met de nut en noodzaak van samenwerking op bedrijventerreinen. Want waarom is samenwerking belangrijk als het gaat om de verduurzaming van bedrijventerreinen? Dit bespreken we met 3 professionals die zich bezighouden met de verduurzaming en samenwerking op bedrijventerreinen. Dit doen zij vanuit de overheid en het bedrijfsleven.

De presentaties:
De chat:

Bekijk hier de chat

Kijk het webinar hier terug:

 

door | 20-06-23